De must have gadgets van Dierendonck.

 

Sea salt flakes: 

Deze piramidevormige vlokken hebben een verfijnde smaak en geven een krokante toets aan je gerecht. € 19,80 (tijdelijk niet beschikbaar)

 

Raymond bier:

Een ode aan vader Dierendonck. € 3,50

 

Barbecue tomato ketchup:

De ideale combinatie bij jouw vlees en de sea salt flakes

€ 5,20

Konfijt 

 

Heerlijke konfijten, samengesteld met zorgvuldig uitgekozen producten. Ideaal voor bij een smeuïge paté, wildsaus, foie gras of de rétro boerenplank.  Konfijten van gekruide mango, tomaat en basilicum, ajuin en framboos, abrikoos en komijn telkens verpakt in glazen potjes van 180gr.

 

Ajuin/framboos € 3,25

Tomaat/basilicum € 3,25

Gekruide mango € 3,25

Abrikoos € 4,50

Oro Del Desierto 

Coupage

 

Zacht met lichte bijna onmerkbare bitterheid, gepeperde afdronk. Aangename afdronk met een hardnekkige olijf smaak en lichte indrukken van specerijen.

Past perfect bij :
Groene blad salade, rauwe groenten, gekookte / gestoomde groenten, gebakken vis, gegrilde vis, wit vlees, soepen & stoofschotels, sauzen.

Vrije vetzuren 0.1% , lager kan niet! Koud en warm te gebruiken

 

Flos olei 2021 - score 99/100

 

250ml - € 15,90

500ml - € 22,00

Oro Del Desierto

Balsamico

 

Door een fermentatie van 12 maanden op eiken vaten (omzetting van alcohol tot azijnzuur door toevoeging van de azijnzuurbacterie) en daarna een toevoeging van druivensap Cabernet Sauvignon en Syrah die dan nog eens  6 maanden op houten vaten blijft, wordt  een heerlijke balsamico wijnazijn verkregen. Laat je verrassen!

 

250ml - € 14,20

500ml - € 19,90

Oro del Desierto

Hojiblanca

 

Zachte aanzet met plantaardige indrukken van sla en amandelen. Goede balans tussen bitterheid en kruidigheid. Pikante smaken zijn aanwezig en worden waargenomen op de keel en blijven hangen tijdens het nagenieten. De meest fruitige in het gamma.Slechts 0.1% vrije vetzuren, minder kan niet! Koud en warm te gebruiken

 

500ml - € 19,90