Over ons


Ik ben Maths Heinderson, de zoon van "ons maa". Van mijn 12 tot ongeveer 22 jaar kon je me terugvinden op een koersfiets. Na alle jeugdcategorieën doorlopen te hebben met enkele provinciale- en nationale titels. Selecties voor Europese- en Wereldkampioenschappen baanwielrennen besloot ik om terug te gaan studeren in de richting marketing en communicatie aan de PXL-Hogeschool in Hasselt. Waar ik ook met onderscheiding afstudeerde in 2021. 

Tijdens mijn laatste jaar als student richtte ik samen met mijn mama "Thuis Gekookt" op. Hier kon ik mij uitleven met mijn creativiteit en tips van op school. 

Al snel bleek de combinatie tussen mama haar kookkunsten en mijn marketing zeer winstgevend te zijn. Naast Thuis Gekookt kwam er een 2de project, namelijk Mèlousse. Chocomousse in verschillende soorten smaken. De droom rond Mèlousse is groter dan enkel te verkopen bij Thuis Gekookt. Op dit moment ben ik ook bezig met ijs.

Ik ben Lisbeth Enkels (Ons Maa), gehuwd en voltijds mama met een diploma hotelschool. Ik heb jaren ervaring als traiteur opgedaan in "De Kippenhoeve" in Schaffen. 

 

Door aanslepende wegenwerken heb ik met heel veel spijt in het hart de beslissing moeten nemen om mijn zaak te sluiten. Na mijn tijd als zelfstandige besloot ik om te gaan bijstuderen. Vervolgens heb ik 11 jaar carrière gemaakt bij 2 multinationals. 

 

Tot in maart 2020 corona zich in onze samenleving verspreidde. Hierdoor kwam er een einde aan mijn job. Zoals vele andere kwam ik thuis in lock-down terecht. Om toch met motivatie door deze periode te geraken, heb ik de liefde voor het koken teruggevonden. Vrijwillig kookte ik voor een aantal oudere mensen uit de risicogroep. 

 

Omdat ik de passie voor het koken heb teruggevonden, besloot ik een pop-up te openen onder de naam Thuis Gekookt, met als doel om mensen die het druk hebben met hun werk of door omstandigheden niet kunnen koken een lekkere en gezonde maaltijd te kunnen bieden.

 

Ondertussen zijn we uitgebreid met een huiskamerrestaurant, waar je kan genieten van onze "Belevingsmomenten". Na het dessert is er de mogelijkheid om plaats te nemen in ons charmante "Retro café" waar je kan nagenieten van ons huisbiertje "Stoffaesje" , Huis gin "Gintastisch" of andere drankjes! Deze gelegenheid staat even op rust, zodat al onze aandacht gaat naar de 2de vestiging in de Koning Albertstraat 11 te Diest. 

 

Bedankt alvast om mijn website te bezoeken en schrijf je gerust in voor mijn digitaal krantje!

Lisbeth Enkels